IWSC Medaljer

skrevet af Jes Mosgaard den

International Wine & Spirits competition er en af de største og ældste organisationer for international rating og scoring af vin og spiritus. Grundlagt i 1969 og med over 90 deltagende lande i de årlige bedømmelser er det så tæt på et VM i vin og spiritus som man kan komme.

Det er derfor også hos IWSC vi er startet med at finde international bedømmelse for vores produkter - og hvilken start! Få måneder efter starten i 2016 blev vores første Dry Gin bedømt til en bronze medalje hvilket var meget overraskende da kun 10% af de bedømte produkter får medalje.

I 2017 byttede IWSC bronze medaljen ud med en sølvmedalje til Dry Gin som belønning for vores udvikling af smagen hen over året og gjorde Dry Gin til en af de bedst bedømte danske gins i 2017.

I 2018 blev flere af vores gins belønnet med sølvmedaljer igen, men langt mere stolte blev vi for dobbelt sølv til Young Malt og Port Young Malt som stillede op i Whisky kategorien i blindsmagning mod gamle whiskies fra hele verden - og deres unge alder til trods viser vores flotte resultater at vores stræben efter optimale metoder til at raffinere smagen og renheden af vores produkter giver mening